Meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Bel 070 - 306.59.60

Advies over verzekeringen

Uitsluiten van risico's

Verzekeringen; Risico’s die u uit wilt sluiten

Uw huis, uw auto, de inrichting van uw woning; het zijn bezittingen waar u hard voor heeft gewerkt of lang voor heeft gespaard. Daar wilt u eenvoudigweg geen risico mee lopen. Evenmin wilt u voor onverwachte kostenposten komen staan, bijvoorbeeld door schade die u of één van uw gezinsleden heeft veroorzaakt, door een ongeval of door een juridisch conflict. Dat valt alleen te voorkomen met adequate verzekeringen.

Verzekeren, omdat het moetverzekeringen-1

Hoe belangrijk ook, het afsluiten een verzekering voelt vaak als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in productvormen, premies en polisvoorwaarden. Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende verzekeringen.

Finaccoord neemt u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen. Op basis van ongeveer 25 jaar ervaring als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij u vakkundig, objectief en eerlijk. En dat omvat veel meer dan op zoek gaan naar de goedkoopste aanbieder.

Meer dan premies vergelijken

Juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Onze adviseurs stellen uw persoonlijke situatie centraal. Luisteren naar uw wensen en plannen, en geven u een advies op maat. Daar horen ook antwoorden bij op belangrijke vragen als:

  • Sluit de verzekering nog wel aan bij mijn situatie?
  • Is het ook op de lange termijn goedkoper?
  • Ben ik niet onder- of juist oververzekerd?
  • Wat moet ik doen als ik schade heb?
  • Kan ik rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling?
  • Een zorg minder, een goed gevoel

Bij Finaccoord kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Wij geven u de zekerheid dat u goed verzekerd bent, dat u op de hoogte blijft van relevante ontwikkelingen en dat uw financiële zekerheid meegroeit met uw situatie. Voor u een hele zorg minder, en dat geeft automatisch een goed gevoel!

Neem direct contact met ons op voor een afspraak.