Meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Bel 070 - 306.59.60

Zakelijke verzekeringen

wij regelen de zekerheden, u uw zaak

Risico’s beperken

Sommige risico’s wilt u beperken en daarvoor zijn de zakelijke verzekeringen. Of u MKB’er bent of zzp’er, al jaren actief met uw familiebedrijf of net gestart, uw bedrijfsrisico’s wilt u zo goed mogelijk afdekken. Uw bedrijf moet doordraaien, en daarom moeten die risico’s goed afgedekt zijn.

Uw zekerheid telt

Voor u als ondernemer telt de continuïteit van uw bedrijf en daarmee de zekerheid dat die continuïteit niet in gevaar komt. Uw zaak moet doordraaien, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over welke risico’s u eventueel loopt. Want u heeft het al druk genoeg. De zorg voor uw verzekeringen kunt u daarom gerust aan ons over laten.

Onafhankelijk en vakkundig advies

Bij Finaccoord gaan wij altijd uit van uw situatie, uw wensen en toekomstplannen. Wij hebben al bijna een kwart eeuw ervaring met het beheren van risico’s. Dus u kunt rekenen op vakkundig advies. We zijn niet gebonden aan welke aanbieder van verzekeringen dan ook, dus ons advies is altijd onafhankelijk. Uw zekerheid staat daarbij voorop!

Verzekeren op maat

Geen enkel bedrijf is hetzelfde. En elke ondernemer is uniek. Daarom neemt Finaccord uw specifieke situatie als uitgangspunt. Zij verdiepen zich in u, uw bedrijf en uw branche. Wij geven u advies op maat. U kunt erop rekenen dat wij:

  • de verschillende aanbieders tot in detail vergelijken;
  • de kwaliteit van verzekeringsproducten grondig beoordelen;
  • het serviceniveau van de aanbieders tegen elkaar afzetten;
  • onderzoeken of u niet onder- of oververzekerd bent;
  • overlap tussen verzekeringen uitsluiten;
  • kijken naar de toekomst: hoe lang zijn de verzekeringen die u nu afsluit houdbaar?

Wij luisteren, analyseren, en adviseren u toegespitst op uw situatie. Wij regelen vervolgens het afsluiten, de polissen en de juiste voorwaarden. Zo zijn uw zakelijke verzekeringen tot in de puntjes verzorgd. Dat is voor u een hele zorg minder.

Ieder zijn vak

Leuk is het voor u niet om de verschillen tussen al die verzekeringsproducten uit te pluizen en te zoeken naar de beste. Bovendien kost het veel tijd. Laat dat gerust aan Finaccoord over. Met bijna 25 jaar ervaring als onafhankelijk tussenpersoon adviseren wij u vakkundig, objectief en eerlijk.

U kunt ondernemen terwijl wij uitzoeken welke verzekeringen u nodig heeft, en welke het beste bij u en uw bedrijf passen.

Wat kunnen we voor u doen?

Wilt u weten wat Finaccoord voor uw bedrijf kan betekenen? Bel: 070 – 306.59.60 en maak een afspraak met één van onze adviseurs. Of laat u terugbellen.