Meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Bel 070 - 306.59.60

Pensioenadvies

Uw zorg voor later is onze uitdaging

Onafhankelijk pensioenadvies

Finaccoord ondersteunt particulieren en ondernemers bij het realiseren van hun pensioenwensen. Dat doen wij geheel onafhankelijk. Door jarenlange ervaring hebben wij een grondige kennis van de wetgeving en van de markt van pensioenaanbieders. Hierdoor hebben wij een scherp beeld van de plus- en minpunten van de vele diensten en producten die bedoeld zijn om uw pensioen aan te vullen. 

Wat zijn uw pensioenwensen?pensioenadvies

Wat hebt u te besteden vanaf uw pensioen? Is het genoeg om zorgeloos te kunnen genieten van uw oude dag? Of zou u nu iets moeten doen om het straks goed voor elkaar te hebben? Al is het pensioen voor velen nog ver weg, er is aanleiding genoeg om van tijd tot tijd bij deze vragen stil te staan. 

Verandering in pensioenregelgeving

Er is de laatste jaren veel veranderd in het beleid en de regelgeving rondom pensioenen, en er komen meer veranderingen aan. De overheid wil nu dat mensen langer doorwerken. De markt van pensioenaanbieders verandert mee en anticipeert op het nieuwe beleid. Maar wat verandert er voor u persoonlijk? Bij het beantwoorden van die vraag komen altijd drie thema’s terug:

  • Pensioentekort, kan ik na mijn pensionering doen wat ik voor ogen heb?
  • Pensioengat, haal ik de norm van 70 procent van mijn laatstverdiende loon?
  • Vervroegd pensioen: is die wens realistisch?

Een goede aanpak: een goed pensioen

Wilt u weten waar u staat met uw pensioen? Wilt u uw wensen in beeld brengen en een plan maken om ze te realiseren? Maak direct een afspraak!