Meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Bel 070 - 306.59.60

Waarom Finaccoord

Waarom Finaccoord?

De financieel adviseurs van Finaccoord geven u adviezen en oplossingen in hypotheken, verzekeringen, pensioenen vanuit de meer dan 25 jaar ervaring die we hebben. Ons advies is altijd 100% onafhankelijk, omdat wij geen resultaatverplichting kennen richting banken of verzekeraars.

Bijscholing

Onze adviseurs worden doorlopend bijgeschoold om de veranderende markt, regel- en wetgeving bij te houden en u altijd van een passend en up-to-date advies te voorzien.

Gecertificeerd

We zijn een gecertificeerd bedrijf. Hiermee borgen wij onze kwaliteit. Lees meer over de organisaties waar wij bij zijn aangesloten op de pagina ‘Uw Zekerheden‘.

Persoonlijk contact

Onze ervaren adviseurs werken op basis van een persoonlijke benadering, zowel voor particulieren als (MKB-)bedrijven en voor startende ondernemers en freelancers. Wij bieden altijd maatwerk op het enorm brede vlak van financiële dienstverlening en indien nodig schakelen wij de hulp van specialisten in mocht u een zeer specifieke kwestie hebben.

Onafhankelijk

Omdat wij onafhankelijk werken kunnen wij uit een veel breder pakker van producten adviseren waar een adviseur bij een bank altijd beperkt is tot de producten van zijn eigen bank. Finaccoord werkt met 24 verschillende maatschappijen. Het voordeel is uiteindelijk voor u: een uitgebreide vergelijking op maat waarbij daadwerkelijk alle mogelijkheden op een rij zijn gezet gevormd volgens uw wensen.

Dat is de kracht van een financieel adviseur, ontdek het zelf! Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.