Meer dan 25 jaar ervaring in hypotheken, verzekeringen en pensioenadvies. Bel 070 - 306.59.60

Particuliere verzekeringen

Uw zekerheid, onze zorg!

Risico’s die u uit wilt sluiten

Uw huis, uw auto, de inrichting van uw woning zijn bezittingen waar u hard voor heeft gewerkt of lang voor heeft gespaard. Daar wilt u eenvoudigweg geen risico mee lopen. Evenmin wilt u voor onverwachte kostenposten komen staan, bijvoorbeeld door schade die u of één van uw gezinsleden heeft veroorzaakt, door een ongeval of door een juridisch conflict. Daarvoor heeft u verzekeringen nodig.

Verzekeren, omdat het moet

Hoe belangrijk ook, het afsluiten een verzekering voelt als een vervelende verplichting. Weinig mensen verdiepen zich met plezier in productvormen, premies en polisvoorwaarden. Laat staan dat u graag tijd steekt in het kritisch doorlichten van uw lopende verzekeringen.

Objectief en vakkundig advies over verzekeringen

Finaccoord neemt u de zorg voor uw verzekeringen graag uit handen en adviseert u objectief en vakkundig bij het afsluiten en actualiseren van uw verzekeringen. Uw persoonlijke situatie, wensen en plannen staan centraal, niet de verzekeringsproducten van de vele aanbieders. We luisteren aandachtig naar uw vragen en nemen mee wat voor u het belangrijkst is. Voor de één is dat de service bij de afhandeling van schade, voor de ander de hoogte van de premies.

Verzekeren: meer dan premies vergelijken

Juist bij uw verzekeringen en geldzaken gaat het om meer dan de prijs alleen. Onze adviseurs stellen u persoonlijke (gezins)situatie centraal. Luisteren naar uw wensen en plannen en geven u een advies op maat. Daar horen ook antwoorden bij op belangrijke vragen als:

  • Sluit de verzekering wel aan bij mijn (gezins)situatie?
  • Is het ook op de lange termijn goedkoper?
  • Ben ik niet onder- of juist oververzekerd?
  • Wat moet ik doen als ik schade heb?
  • Kan ik rekenen op snelle en adequate schadeafhandeling?

Ons adviezen zijn gebaseerd op jarenlange ervaring en een grondige kennis van de verzekeringsmarkt. Dat betekent ondermeer:

  • beoordeling van de kwaliteit van verzekeringsproducten;
  • beoordeling van de service van aanbieders;
  • de zekerheid dat u niet onder- of oververzekerd bent;
  • uitsluiten van overlap tussen verzekeringen.

Een zorg minder, want zekerheid telt

Bij Finaccoord kunt u altijd rekenen op persoonlijke aandacht, heldere adviezen en duidelijke antwoorden. Finaccoord biedt u de zekerheid dat uw verzekeringen goed geregeld zijn. En dat is een hele zorg minder!

Meer weten?

Wilt u weten wat Finaccoord voor u kan betekenen? Bel: 070 – 306.59.60 en maak een afspraak met één van onze adviseurs.